Τέντες-εκδηλώσεων Θόλος CM

Τέντες-εκδηλώσεων  Θόλος Crossover M: Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση

Οι τέντες-εκδηλώσεων θόλοι Crossover M, μπορούν να  συναρμολογηθούν από δύο άτομα, σε 45 λεπτά,   με την βοήθεια τηλεσκοπικού βραχίονα ή μικρού γερανού.  Η συναρμολόγηση του θόλου γίνεται στο έδαφος, οπότε δεν υπάρχει η απαίτηση να εργαζόμαστε σε μεγάλο ύψος. Λόγω των μικρών διαστάσεων και του χαμηλού βάρους των  εξαρτημάτων συναρμολόγησης, δεν απαιτούνται χειροδύναμοι ή ψηλοί συνεργάτες.

Η συναρμολόγηση του σκελετού του θόλου, μπορεί να γίνει χωρίς γερανό ή τηλεσκοπικό βραχίονα. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, η συναρμολόγηση είναι γρηγορότερη, όμως δεν το συνιστούμε.

Αφού ολοκληρωθεί η συναρμολόγηση του σκελετού,  η κατασκευή στηρίζεται με τον τρόπο που απαιτούν οι συνθήκες, και στην συνέχεια τοποθετείται το κάλυμμα του θόλου.

Με τις τέντες-εκδηλώσεων της P-J, η προστασία των εκδηλώσεών σας είναι εξασφαλισμένη, κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. Οι τέντες εκδηλώσεων της P-J είναι πιστοποιημένες για αντοχή στην ανεμοπίεση έως 10 μποφώρ και για την απόλυτη προστασία από την βροχή. Οι τέντες-εκδηλώσεων της P-J  δίνουν διαφορετική αισθητική σε όλα τα events σας, όπου και εάν επιλέξετε να τα μεταφέρετε και να τα δώσετε ζωή. Δώστε νέα αισθητική και λειτουργικότητα με τις τέντες-εκδηλώσεων της εταιρείας μας, σε όλες σας τις εκδηλώσεις. Οι τέντες-εκδηλώσεων της P-J είναι διαθέσιμες τόσο για ενοικίαση όσο και για πώληση.

1.   Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση

2.   Σταθερή κατασκευή από σκελετό αλουμινίου

3.   Υψηλής ποιότητας υλικών για τα πανιά

4.   Αντοχή σε ισχυρούς ανέμους

5.   Δυνατότητα κλεισίματος θόλου με πλευρικά πανιά

6.   Απεριόριστη δυνατότητα συνδέσεων θόλων διαφορετικών επιφανειών

7.   Δυνατότητα στήριξης κατά περίπτωση

8.   Δυνατότητα ανάρτησης, στο εσωτερικό του θόλου, οπτικοακουστικών συστημάτων

9.   Δυνατότητα συναρμολόγησης και σε σκηνές εκδηλώσεων

10. Πιστοποιητικό TÜV σε εξέλιξη

  • Επιφάνεια: 38μ2
  • (Μήκος x πλάτος) βάσης θόλου: 622 x 622 cm
  • Oλικό ύψος θόλου: 375 cm
  • Καθαρό ύψος εισόδου στο θόλο: 215 cm
  • Διαστάσεις ευρωπαλλέτας (120 x 80)cm όταν μεταφέρεται
  • Βάρος : 400 kgr
Developed By iBS | Your Business Partner